Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lätkä - pentue s. 17.12.2018

           

Villisielun Autio Kaupunki Jada on kaunis sekä sisältä että ulkoa. Se on kiltti ja aavistuksen herkkä koira. Jadalla on mainio keskittymiskyky ja ottaa treeneissä ja kisoissa erittäin hyvin kontaktia ohjaajaan. Erittäin ihmisrakas ja ottaa rapsutukset mielellään vastaan. Vieraita lapsia se saattaa hieman vierastaa, mutta ottaa silitykset kiltisti vastaan niiltäkin. Jada on 1-polvisesta suvusta.

Rainbowsky's Capricious Constant eli tutuille Konsta sulattaa sydämet mennen tullen. Vauhtipoika, joka rakastaa kaikkea toimintaa. Osaa kuitenkin rauhoittua heti, kun mitään ihmeellistä ei tapahdu. Mahtava harrastuskoira, joka tekee täysiä ja parhaansa. Tosin Konstan keskittymiskyky ei ole niin hyvä kuin Jadalla. Konstasta saa ikuisen ystävän pelkällä rapsutuksella. Innostuu helposti, mikä saattaa usein mennä häseltämisen puolelle. Konsta on 1-polvisesta suvusta. 

Nimiteema & varaajat

Pentueen kennelnimi on Remeny's, joka tulee varsinaisen nimiteeman eteen. Nimiteemana on jääkiekon NHL joukkueet. Listan joukkueista näet selaamalla tätä sivustoa alaspäin. Varaajia otan neljä kappaletta jättäen itselleni yhden pennun kotiin kasvamaan. Pentuja syntyy niin paljon kuin on varaajia. 

Varaajat 1/4

1. Aalia, Remeny - u. Remeny's Los Angeles Kings "Kingi"
2. Deneo, Incide u. Remeny's Carolina Hurricanes "Sebu"
3. Twiggy, Whirlwind u. Remeny's Colorado Avalanche "Hex"
4. Yuri, Antikaur n. Remeny's Minnesota Wild "Minnie"

 

©2019 Virtuaalikennel Remeny - suntuubi.com