Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne saa laittaa melkein mitä vain, hyvän maun rajoissa tietenkin ja asiallista tekstiä. Kaikenlaiset ilmoitusluontoiset asiat kuten pentueet ja kisat ovat erittäin tervetulleita. Rakentavaa palautetta saa myös antaa. Mainokset kuuluvat vain niille annettuun osioon.

Mainokset

Eläinlääkärikäynnit

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

16.07.2019 12:10
Viimeinen tervehdys, rakas yhteistyöläinen!

Tuon mukanani ikäviä uutisia, sillä tulin kertomaan, että Sateenkaaritaivas lopettaa toimintansa ylläpitäjän kiireiden sekä inspiraation puutteen ja motivaatiopulan vuoksi. Voitte siis poistaa meidät yhteistyölistaltanne ja mikäli Sateenkaaritaivaassa asuu jokin oma kasvattinne, voitte tulla hakemaan sen takaisin itsellenne. Myös Sateenkaaritaivaan muut koirat ovat myynnissä/annettavissa eteenpäin, joten niillekin saa halutessaan tarjota uutta kotia muualta.

Haikein terveisin,
Ushma

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://https://kennel-young-forever.webnode.fi//

03.05.2019 18:50
Tervehdys rakas yhteistyöläinen!
Since Suntuubi lopettaa toimintansa ensivuonna, päätimme jo näin aikaiseen etsiä Young Foreverille uuden sivuhostin. Eli Young Forever on muuttanut osoitteensa yllä olevaan.
En ole linkinvaihtolaisia tai yhteistyöläisiä vielä linkannut sivuille, sillä ajattelin että tämä olisi hyvä väli katsella mitkä sivut ovat vielä aktiivisia/halukkaita jatkamaan yhteistyötä tai linkinvaihtoa. Tulethan siis ilmoittamaan meille mikäli tahdot jatkaa näitä.

Suosittelemme myös kovasti etsimään uutta sivuhostia että kaiken ehtii siirtää, vaikka tässä onkin vielä vuosi aikaa.

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://youngforever.suntuubi.com/?cat=51

25.04.2019 15:50
Young Foreveriin on tulossa uusia pentuja, rotuna ihastuttava saksanpaimenkoira!

Isä: Completely Different BH HK1
Emo: Fearful Worries BH RTK1 HK2

Vapaita pentuja varattaviksi on 4, joten mikäli olet kiinnostunut pistelehän viestiä meidän suuntaan!

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://youngforever.suntuubi.com/?cat=1

24.04.2019 07:35
Hei vain pitkästä aikaa rakas yhteistyöläinen! Tässä teille huhtikuun yhteistyökirje!

Young Foreveria on taas pitkästä aikaa päivitelty, kun oma IRL-tilanne on saatu hieman tasaisemmaksi. Pahoittelumme piiitkästä epäaktiivisuudesta :(

Päivittelin tosiaan kenneliä, joten ulkoasu on muuttunut taas, sekä koirilla on uudet kuvat (ei herranjestas lupaan koittaa pitää nämä kuvat nyt sitten lopullisina). Creep ja Aura eivät enää kuulu laumaamme, he ovat nyt päässeet parempaan paikkaan. Lokin ja Elsin sivut on VIIMEINKIN tehty (kevyesti yli puol vuotta myöhässä jos laskin oikein hups), wuhuu oon ollut aikaansaava. Kevään kunniaksi voisi vaikka järjestää kisoja, mutta katsoo nyt mitä tehdään :).

IRL-puolella on ollut sitä sun tätä (ei kirjaimellisesti, mutta mielenterveyteen liittyen). Koulunkäynti on mennyt vähän niin ja näin, viimeviikolla oli eka kerta koulussa kolmeen kuukauteen. Lopetin kaikki muut harrastukset kuin tanssin, mutta siellä olen pystynyt käymään ja odotan innolla esityksiä :)

Hyvää kevättä ja toivottavasti teille kuuluu hyvää! Teidänkin kuulumisia olisi ihana kuulla, nähkäämme sitten viimeistään seuraavan yhteistyökirjeen parissa!

-Hyun ja karvaturrit

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://kujakatin.suntuubi.com/

22.01.2019 18:44
Rakas Kujakatin asiakas!
Eläinklinikkamme on elänyt hiljaisuudessa jo jonkin aikaa elämänmuutosten ja kiireiden takia. Nyt kuitenkin sain itseni innostumaan jälleen klinikan pyörittämisestä, joten tässä sitä ollaan. Mutta hei! Miksi osoite on vaihtunut? Yksinkertaisuudessaan, en päässyt enää kirjautumaan ja tahdoin aloittaa kokonaan puhtaalta pöydältä (uudesta osoitteesta).

Siksi tulin nyt kysymään, oletteko te vielä aktiivisia ja tahdotteko jatkaa Kujakatin asiakkaana? Jätäthän vastauksesi meidän vieraskirjaamme.

Terv. Olivia,
Kujakatin eläinklinikka
(viesti lähetetty jokaiselle asiakkaalle, jopa itsenäisesti eronneille.)

Vastaus:

-->
♥ A

Nimi: Enyo
Kotisivut: http://kultsu.net/virt/vfci/rekisteri/koira.php?id=20292

13.01.2019 00:08
Lean rekisterinumero on VTR-20292. :)

Vastaus:

Kiitokset!
♥ A

Yksityinen viesti

10.01.2019 23:37

Nimi: Enyo
Kotisivut: http://vknoone.suntuubi.com/

01.01.2019 11:56
Heippa!
Vastailen vielä tännekin, että ilmanmuuta yksi narttupenska lähtee Remenyyn! :) Huomasin vasta nyt itsekin korjata, että valitsemasi nimen "Leap of Faith" of-sana tulee isolla O'lla.
Sivuja voi alkaa tekemään heti, tai koska vain haluaa. Synttäritkin kun on vasta 11. päivä, eli hirveää kiirettä ei ole. :)

Vastaus:

Hei,
Kiitos nimen selvennyksestä :) Alan tekemään sivuja heti!

♥ A

©2020 Virtuaalikennel Remeny - suntuubi.com